Want your
own Fotopage?








 
Mummy of Ezhan,Erfan & Edriana

By: emy omar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 18-Sep-2009 20:42 Email | Share | | Bookmark
Syawal datang lagi

 

Salam Lebaran buat semua...Maaf zahir & batin..Semoga bergembira di Hari Raya dan buat yang merancang perjalanan jauh semoga selamat sampai ke destinasi..Berhati-hati di Jalan Raya
*Maaf lama tinggalkan Fp ni bersarang2 , saya bukan menghilangkan diri. Saya masih ada lagi dalam dunia cyber ni..sibuk dengan blog & FB insyallah ada rezeki jumpe lagi..


Monday, 16-Mar-2009 10:46 Email | Share | | Bookmark
Long Lost Post

 
 
 
View all 4 photos...
Wah..lamanye saya membiarkan FP ni bersawang-sawang..saya ada je sekadar menghilangkan diri seketika kat FP ni tapi aktif kat blog..sibuk berbloging..saya sebenarnye tak leh nak maintain kedua2 nye dalam 1 masa..kekurangan masa..sorry ye kawan2
Ok entry kali ni saya nak cite pasal sikit perkembangan anak dara saya yang makin membesar tu..

EDRIANA SAMIHAH
Age 4 months ++ turning 5 months this becoming 28.
Dah mula meniarap
Dah pandai ketawa bila diagah..
Dah mengenal orang..*Susah tau orang lain nak ambik dia..sangat memilih orang*
Suka sangat bila time mandi..
Weight sekarang 4.1kg ni masa timbang the past 2 week
Still breastfeed lagi & sekali dengan formula milk..S26


Ok itu saje buat kali ni..kalau rajin-rajin jom lawat saya kat
http://mummyezhanerfan.blogspot.com/


Thursday, 1-Jan-2009 15:19 Email | Share | | Bookmark
HAPPY NEW YEAR...EVERYONE!!!!

Buat semua teman-teman fp & pengunjung setia fp saya ni saya ingin ucapkan Selamat Tahun Baru..Semoga kalian semoga beroleh kejayaan,kebahagian dalam hidup,kerjaya & apa jua bidang yang diceburi sepanjang tahun 2009 ini..mudah-mudahan hidup kita semua akan lebih diberkati olehNya..insyallah..
Bagi saya sendiri kalau boleh saya inginkan tahun 2009 ni saya dilimpahi nikmat olehNya dengan dibekalkan kesihatan yang memuaskan sepanjang tahun..yelah rasanya dah puas dah sepanjang 2008 saya berhadapan dengan pelbagai masalah kesihatan dan asyik la berulang ke hospital kan..mudah-mudahan dengan izinNya tahun 2009 juge akan melakarkan kenangan-kenangan manis buat saya dan keluarga..kalau nak cerita pasal azam tahun baru saya rasanya takde apa lagi yang saya impikan dalam hidup selain berazam untuk menjadi seorang anak,isteri,mummy & rakan yang terbaik & sesempurna mungkin buat orang yang berada disekeliling saya..saya juge ingin sentiasa dikelilingi oleh orang-orang tersayang....



Tuesday, 16-Dec-2008 03:25 Email | Share | | Bookmark
Mummy's Boys

 
 
 
View all 34 photos...
Last week mummy ada exam kat Melaka.Edriana kitaorang tinggalkan dengan Nanny kat Seremban.So sepanjang 2 hari mummy pegi exam tu daddy hantar mummy & terus bawak budak berdua tu gi jenjalan..ok layan je la ye gambar budah 2 beradik ni jenjalan sepanjang 2 hari tu


Quote:
Ni masa daddy bawak diaorang pegi Zoo Melaka hari tu



Quote:
Ni pulak di Kampung Buku kat area Ayer Keroh juge



Quote:
Ni kat Taman Botani,banyak replika dinosaur kat sini



Quote:
Ni dalam Muzium Lebah



Quote:
Ni masa kat tepi Sg.Melaka berdekatan dengan Kg Morten


Saturday, 6-Dec-2008 06:33 Email | Share | | Bookmark
Welcome home my little princess

 
 
 
View all 11 photos...

Quote:
Edriana Samihah


Alhamdulillah..tiada kata-kata yang mampu dilafazkan bila Edriana dibenarkan pulang .Setelah 36hari berada di Nursey intensive care unit (NICU) di Hospital Melaka, pada 2 December 2008 Edriana finally join us as one family under 1 roof.. The whole family were so excited, yelah kan selama Edriana warded nobody were allowed to met her except mummy & daddy je. Erfan yang paling excited ..mula-mula tu mummy kesian sangat tengok Erfan (ye la Ez dulu puas dapat bermanja,4 tahun baru ada Erfan) but Erfan nampak so positif. Takde jealous langsung pada adik,hopefully sifat itu kekal hingga besar ye sayang.. So this becoming HARI RAYA AIDILADHA will be so meaningful to us..


Quote:
The big brother of Edriana..



Quote:
Another big bro of Edriana..



Quote:
This pic is specially dedicate to Aunty Norsham...thanks for the pink romper



Quote:
Erfan with his new hair cut



Quote:
At the barber shop


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net