Mummy of Ezhan,Erfan & Edriana

By: emy omar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Monday, 3-Mar-2008 11:25 Email | Share | | Bookmark
My cousin wedding

 
 
 
View all 21 photos...


Last weekend balik Seremban. Habis je sekolah balik rumah terus packing barang. Tunggu my husband balik dari Solat Jumaat then we all terus balik ke Seremban. My close cousin wedding that night.Their akad nikah was on the 29th of February...(4 tahun sekali la korang sambut anniversary) the wedding reception was on the 2nd. Akad nikah buat kat rumah my aunty, kat Taman Panchor Jaya..sampai Seremban kami terus ke sana dulu..lagi pun my parents memang dah berkampung la kat situ...kitaorang ni antara orang2 yang lambat



Seronok dapat berkumpul ramai2 macam tu..lama betul tak dapat berkumpul macam tu.Macam2 diborakkan..






Quote:
Daddy,mummy, Erfan & pengantin baru.."Ez dah tido"



Quote:
Cousin for life




Quote:
Me,Erfan, Azreen, Nana & his bf Afiq



Selesai majlis akad nikah malam tu,esoknye kami sibuk pula dengan persiapan untuk majlis malam minggu kat Klana Resort(formely known as Allson Klana)..


Quote:
Our big family


Hari Ahad sibuk la kat Ballroom tu..tengok orang pasang pelamin + rehearsal untuk majlis malam ni. Majlis malam tu memang best.. the food is superb.. Ez & Erfan pun seronok tengok their Mak long atas pelamin... to my dear cousin Ayshah..and her husband Adzim(Ajim) may you guys remain as a happy couple forever.Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat


Quote:
At Klana Resort



Quote:
Full with happiness



Quote:
Kak Daalia~Thanks for the wish..
Kak Sham~Dia memang cute..kecil molek orangnye..adik dia lagi tinggi dari kakaknye Ala kak Sham,jenuh berkejar sana sini menjaga si kecik tu.Mujur tak panjat pelamin
Rita~Thanks
Yong~Takde sorang pun yang Yong kenal ye Most of them budak Georgian,cousin akak tu ex Georgian.A'ah tu Afiq AF5 la..
Mama Mya~Thanks for the wish.. on behalf of my cousin
Ruzi~Bukan rezeki nak jumpe this time ye..next time maybe
Sitione~Dah dapat..thanks.Kat Klana Resort(dulu dikenali sebagai Allson Klana) dalam area Seremban gak.
Kamalina~Afiq la tu,he's cool.Asyik menyanyi je keje dia ..yang perempuan tu anak uncle saya..


Thursday, 28-Feb-2008 11:34 Email | Share | | Bookmark
Mission accomplish

Muffin yang tak jadi
My 2nd trial
The cupcakes
View all 15 photos...
Actually on Monday mummy took an emergency leave..my Erfan is not feeling well. Demam since malam tu lagi so kesian la pula nak hantar ke nursery. Bila dah duduk rumah tu mummy pun plan la nak buat muffin.. it was my 1st trial dapat resipi dalam internet la..tapi tak ingat website mana. Ikut betul dah semua sukatan yang diberikan tapi bila bakar..macam tak naik je muffin nye memang sah!!tak jadi frust betul masa tu..

my muffin yang tak menjadi

tapi tak putus asa lagi ni..try la pula adjust buat cupcakes.. resipi from my friend.Alhamdulillah..menjadi juge..walaupun rupanye macam tak berapa nak jadi tapi rasanye memang ada..

My 2nd trial..cupcakes..walaupun tak berapa cantik rasa boleh tahan la..



Then semalam bila buka fp kak Kamalina..ada resipi buat pancake apa lagi..mummy pulun la buat pancake pula..he..he..pagi semalam bangun awal sebelum pegi kerja buat pancake and it's really worth sebab percubaan kali pertama berhasil...


Sedap pancake ni

Daddy, Ezhan & Erfan like the pancake very much..siap suruh buat lagi Thanks to Kak Kamalina for sharing the resipi...


Erfan is enjoying the pancake


Ez yang cerewet pasal makan pun suka


Sunday, 24-Feb-2008 06:39 Email | Share | | Bookmark
Exercise gear

 
 
 
Daddy bought a treadmill for the house. Hi..perli ke bang?? daddy kata lately ni sibuk sangat tak sempat nak joging macam selalu so daddy bought it last week from Takashima.



Daddy kata mummy boleh la guna treadmill tu bila Erfan dah tido.. hu..hu..takpe nanti lagi 3-4 bulan kita tengok perubahan nye yea kembang ke kuncup



The treadmill has 6 functions. Selain dari untuk jog/walk on it..it also has twister, can use to do sit up, pumping, rowing & including vibration belt(untuk buang toksid.)hai..nampaknye I really have to work on it..putting down my weight



Sunday, 24-Feb-2008 04:37 Email | Share | | Bookmark
NAUFAN's 5th Birthday Bash

 
 
 
View all 5 photos...



Date : 23rd February 2008 (Saturday)
Time : 3.30 pm
Venue : Pak Long's house - Gedung Lalang,Seremban

Thanks to my cousin,Kak Long Sheila for inviting us.


It's nice to be there..together with other family members,celebrating Ahmad Naufan's birthday.



The chicken and mutton(BBQ) is nice..carbonara is delicious too..Erfan loves it. The most delicious food is the cupcakes..wah..another new customer for onepiece bakery..Ez loves the power rangers cupcakes..



The clown is really happening..although Ez keep on crying (Ez takut clown ) but my Erfan is steady..He really enjoyed the show.







Friday, 22-Feb-2008 10:18 Email | Share | | Bookmark
KFC

 
 
 
View all 8 photos...
Had KFC for lunch today. Sebenarnye bukan nak makan sangat pun..nak collect mug KFC (special edition tu je..) teruknye la mummy ni.Kurang Ez,mummy pulak yang lebih. Balik je dari sekolah,Mummy & Ez straight away ke KFC then take away. Memang nak dine at home,sebab daddy nak ke masjid kan today...sembahyang Jumaat. Apa-apa pun mummy puas hati gak la dapat that special edition mug (2 different design) last time dah dapat 1 pitcher..pasni nak 1 lagi pitcher(pink colour pula) saje buat collection..daddy kata buat semak rumah


The KFC,blue water pitcher


The special edition mug


Another design


Both of the mug



[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net