Mummy of Ezhan,Erfan & Edriana

By: emy omar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  [20]  >  >>]    [Archive]
Saturday, 26-May-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
LANGKAWI

 
 
 
View all 33 photos...
Spending our 3Days and 2 Nights at Langkawi. Daddy's school staff having their family day kat sana. So kami pegi la anak beranak join sama. It's great being there again..it was the 1st time for my Erfan pi Langkawi. Seronok dapat bawak the kids naik cable car & masuk under water world. The kids also get the chance main pasir kat beach near our challet. The best thing is mummy dapat jumpe roomate mummy semasa kat MPPM a.k.a my best friend..Kak Mimah. She's staying there in Langkawi. Everytime kami pi Langkawi sure cari Kak Mimah & Abg Basri


Tuesday, 20-Feb-2007 06:57 Email | Share | | Bookmark
Genting Highland

With the kids
Daddy & the kids
My charming son
View all 18 photos...
Spending the 1 week school holidays with the kids at Genting Theme Park. It was the 1st time for my lil baby Erfan went up there..we stay 1 night at first world hotel. .My eldest really enjoy himself there..mummy & daddy tumpang gembira..bila tengok Ezhan happy. As usual sebelum balik Ez told his daddy.."Next time,bila adik dah besar sikit kita datang lagi ye.."He..he..


Saturday, 23-Dec-2006 01:21 Email | Share | | Bookmark
Under confinement at Tiara Beach Resort,Port Dickson

Ezhan @ Blue lagoon beach
Ezhan with his aunties..(Ema,Shasha,Azreen)
At the octopus slide
View all 14 photos...
Mummy masih lagi under confinement...tapi bila semua orang plan nak pegi bercuti ramai-ramai kat Tiara Beach Resort,PD & mengenangkan Ezhan yang asyik duduk rumah je sepanjang mummy & Erfan dalam pantang daddy pun agree nak join sama. Lagi pun masa diaorang pergi bercuti ramai-ramai kat Fraser's Hill end of 2005 kami dah tak dapat join masa tu so kali ni kami ikut la juge walaupun mummy still dalam pantang.Kami pergi ke sana beberapa keluarga..macam biasa la kalau pergi bercuti macam ni mesti la dengan nanny's family kan. Kami memang rapat dengan adik-beradik nanny.. family mummy bob, aunty nor & aunty ida.Tapi kali ni aunty ida tak ikut..family dia pergi bercuti kat Phuket..(Zakwan dah balik dari Australia & Shura pula balik bercuti) Ok berbalik percutian dalam pantang kat Tiara tu sebelum check in kitaorang picnic ramai2 kat Blue Lagoon..lama rasanye tak pegi picnic ramai2 macam tu.. masa orang semua tengah lunch Ez sibuk la pulak nak mandi laut..nasib baik ada Mak Ngah Azreen & Jiji..diaorang berdua ni la yang rajin melayan Ez. .Lebih kurang pukul 1.30 kami pun beredar la ke Tiara..kat situ kena tunggu lama la juge untuk dapat turn nak check in,biasala kan musim2 cuti ni orang pun ramai. Lebih kurang 45 minutes juge la baru nak dapat kunci apartment. Kitaorang duduk satu apartment dengan nanny, atuk, uncle naquim & ema.Apartment 2 bilik..kami duduk master bedroom.Atuk Omar kata selesa sikit,bilik besar & bathroom pun atach je.Apartment sebelah family aunty nor & mummy bob. Lebih kurang pukul 3 diaorang dah nak turun mandi. Sedihnye masa ni mummy ngan Erfan je tinggal dalam bilik..tapi takpe la nak buat macam mana. Ezhan ikut yang lain turun mandi.Daddy lak keluar.Boringnye duduk dalam bilik. . Kami stay kat Tiara 3 Hari 2 malam..last day tu pagi2 lagi lepas breakfast mummy bawak Erfan duduk kat bench tepi pool.Tak dapat mandi duduk pun jadi la..Mummy tak kisah pun yang penting Ez enjoy..tapi memang enjoy pergi bercuti ramai2 ni.. macam2 aktiviti boleh buat. Ok la..harap2 lepas ni kitaorang dapat join lagi percuti beramai2 macam ni lagi..insyallah ada rezeki panjang umur tahun 2007 kita pergi Cherating pulak ramai2 ye!!


Thursday, 23-Nov-2006 14:13 Email | Share | | Bookmark
My new born baby

Ist picture of my new born son
@nd day at the hospital(before discharge)
Muhammad Erfan Shafri
View all 6 photos...
Alhamdulillah tepat jam 3.13 petang saya telah pun selamat melahirkan seorang lagi bayi lelaki dengan berat 2.9kg (0.2kg heavier than Ezhan) secara normal di Hospital Besar Melaka. Lebih kurang 2 jam lepas deliver baru saya ditolak keluar dari labour room.Hubby setia menunggu di entrance. Erfan lahir agak mudah berbanding Ezhan walaupun mummy terpaksa tunggu sehari semalam kat ward before deliver.Tapi sebaik sahaja mummy di tolak masuk ke labour room it only takes about 45 minutes before the baby ready to come out.Alhamdulillah,syukur kerana Allah permudahkan segalanya. Walaupun masa tu mummy rasa sedih sebab daddy tak ada disisi(masa Ezhan my hubby was by my side in the labour room) tapi mummy tetap bersyukur kerana segalanya selamat. Mudah-mudahan Muhammad Erfan Shafri akan membesar dengan sempurna & sihat dan semoga Erfan akan menjadi seorang yang yang pintar & soleh...insyallah. semoga nama yang dipilih ini yang membawa maksud Yang terpuji,,baik & suci akan memberi makna pada hidupmu nanti


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  [20]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net