Mummy of Ezhan,Erfan & Edriana

By: emy omar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 23-May-2008 10:19 Email | Share | | Bookmark
Sorry

 
 
 
View all 13 photos...
Kepada semua teman2 fp sorry sangat2 sebab dah lama tak ber"update" fp saya ni..sibuk bebenar akhir2 ni.Kerja-kerja disekolah & dirumah..kesihatan saya & anak2 yang tak mengizinkan saya duduk2 untuk surf internet. Erfan pun baru je discharge dari hospital because of high fever.Tapi sekarang alhamdulillah..dah sihat dan kembali melasak semula .Dan kesihatan saya pun dah bertambah baik.. .Banyak sungguh cerita nak share ni.Bila dah lama tinggal mula la tak tau nak start kat mana. Tapi cerita2 yang dah lama benar back dated tu malas la rasanya nak update. By the way thanks kepada kawan2 yang hantar wishes sempena our Anniversary & Teacher's Day baru ni..Rasanye teacher's day tahun ni bermakna sikit kot bukannye apa..saya dapat anugerah & sijil kepujian dari HM saya bila dikenang2 macam kelakar je ..layak ke saya dapat anugerah tu ye tapi dah orang nak bagi saya terima aje..semoga anugerah tu menjadikan saya seorang guru yang lebih baik& rajin kelak insyallah..
Kat sini juge saya nak bagi BIG HUG pada kawan fp saya Kak Sham dari PENANG. Hari ni saya terima parcel dari Kak Sham..Banyaknye jeruk salak & jeruk2 campuran tu kak.Best..sedap sangat.Buat saya rindu nak ke Penang lagi.Thanks kak..tak tau macam mana nak balas budi baik akak tu.
Ok saya kena stop kat sini dulu walaupun banyak lagi citer nak share ni.(tentang birthday husband saya pada 18th May yang lepas,Erfan's sports day & macam2 cerita lagi)Insyallah saya akan kembali lagi untuk update kan fp saya ni & upload gambar2nye..TUNGGU..............


Quote:
Erfan semasa sukan TADIKA & TASKA MANJA BONDA



Quote:
Erfan menangis je..sebab tak dapat dekat dengan mummy.Kena duduk dalam barisan dengan kawan2.ramai budak2 age Erfan melalak hari tu



Quote:
Bila daddy ambik,bukan main besar lagi gelak ketawa dia



Quote:
Gigi susu Ezhan dah tercabut sebatang.Front line



Quote:
Ni masa bawak Erfan makan kat Tesco Melaka..lepas discharge.Dah sihat dah...



Quote:
Konon nak suap nasi sendiri..banyak yang tumpah dari masuk ke mulut




Quote:
Since mummy tak boleh nak makan nasi I order rojak Singapore for myself.Tapi tu pun tak habis



Quote:
Parcel dari Kak Sham..baru hari ni berkesempatan nak collect kat post office.




Quote:
Jeruk buah salak & jeruk campuran..sedap!!Thanks kak Sham,sayang akak



Quote:
Inilah dia SIJIL bagi Anugerah yang saya dapat tu..mungkin ada yang merasakan sijil ini tak bernilai tapi pada saya ianya cukup bermakna


Monday, 12-May-2008 07:29 Email | Share | | Bookmark
It's our 7th Anniversaries Today

 
 
Code:


7 years ago on the same date as today,I've married to a humble & caring man..Mohd Selan bin Md Rani. Our marriage has been blessed with our 2 beloved son,Muhammad Ezhan Shafri and his little brother,Muhammad Erfan Shafri. I do hoped we will always love each other till the end of our life,insyallah..
To my dear husband,Thanks for accepting me in the way I am..I will always stay loving you till my last breath,insyallah..

Code:


Quote:
To all my fp friends,I've upload some pictures during our wedding day ~managed to found few pix after digging the old album.



Hoping to share my whole life with my soulmate


His mine & I will always belong to him

Quote:
GEORGE BENSON - Nothing's Gonna Change
If I had to life without you near me
The days would all be empty
The nights would seem so long
With you I see forever oh so early
I might have been in love before
But it never felt this strong
Our dreams are young and we both know
They'll take us where we want to go
Hold me now, touch me now
I don't want to live without you

[Chorus]
Nothing's gonna change my love for you
You oughta know by now how much I love you
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love
Nothing's gonna change my love for you
You oughta know by now how much I love you
The world may change my whole life through
But nothing's gonna change my love for you

If the road ahead is not so easy
Our love will lead the way for us
Like a guiding star
I'll be there for you if you should need me
You don't have to change a thing
I love you just the way you are
So come with me and share the view
I'll help you see forever too
Hold me now, touch me now
I don't want to live without you

If I had to life without you near me
The days would all be empty
The nights would seem so long
With you I see forever oh so early
I might have been in love before
But it never felt this strong
Our dreams are young and we both know
They'll take us where we want to go
Hold me now, touch me now
I don't want to live without you

[Chorus]
Nothing's gonna change my love for you
You oughta know by now how much I love you
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love
Nothing's gonna change my love for you
You oughta know by now how much I love you
The world may change my whole life through
But nothing's gonna change my love for you

If the road ahead is not so easy
Our love will lead the way for us
Like a guiding star
I'll be there for you if you should need me
You don't have to change a thing
I love you just the way you are
So come with me and share the view
I'll help you see forever too
Hold me now, touch me now
I don't want to live without you

If I had to life without you near me
The days would all be empty
The nights would seem so long
With you I see forever oh so early
I might have been in love before
But it never felt this strong
Our dreams are young and we both know
They'll take us where we want to go
Hold me now, touch me now
I don't want to live without you

[Chorus]
Nothing's gonna change my love for you
You oughta know by now how much I love you
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love
Nothing's gonna change my love for you
You oughta know by now how much I love you
The world may change my whole life through
But nothing's gonna change my love for you

If the road ahead is not so easy
Our love will lead the way for us
Like a guiding star
I'll be there for you if you should need me
You don't have to change a thing
I love you just the way you are
So come with me and share the view
I'll help you see forever too
Hold me now, touch me now
I don't want to live without you


Saturday, 10-May-2008 12:42 Email | Share | | Bookmark
HAPPY MOTHER'S DAY

Code:


Saya nak wish HAPPY MOTHER'S DAY kepada semua teman-teman fp yang bergelar ibu. Tak lupa juge buat mummy saya di Seremban..Happy Mother's Day to you too mummy..thanks for being there whenever I need you..Love you so much


Code:


Code:



Quote:
p/s To all my fp friends sorry sesangat sebab lately ni jarang dapat reply comment anda semua disebabkan kesibukan terlampau & kebatasan waktu .Saya tetap melawati fp2 kawan2 semua tapi biasanya sebagai "silent reader" insyallah lepas ni akan ku cari waktu untuk membalas comment kalian yea


Monday, 5-May-2008 07:25 Email | Share | | Bookmark
Aidi's Wedding

 
 
 
View all 9 photos...
Congratulations to my cousin,Aidi on his wedding last Saturday. Finally you got married at your age of 30 Apa-apa pun tahniah sekali lagi to both of you..Aidi & Munirah. Majlis telah berlangsung di Dewan Bangun Tabung Haji,Jalan Tun Abd Razak. Majlis akad nikah dilansungkan didalam dewan .It was my first time tengok majlis akad nikah dalam dewan,atas stage macam tu .

Quote:
The TABUNG HAJI hall



Quote:
Our round table & the door gift



Quote:
The food,nice & delicious

My aunt need to married them as soon as possible because my cousin had already transfer to Celcom Sabah branch. The girl (wife dia la sekarang ni ) plan to follow him as soon as possible so bagi mengelakkan sebarang perkara yang tak diingini mereka di nikahkan.The big day on our side will be before end of this year,insyallah..(girl side tak tau la ada majlis tak.. ) The food there is nice.. sedap nasi minyak tu... My kids had fun too..yela dapat jumpe sedara mara kan... sekali sekala berkumpul banyak la dibualkan


Quote:
Mummy's boy in action



Quote:
The memorable moment



Quote:
During the akad nikah



Quote:
My aunty Haizi did the hantaran for both side..nice right?



Quote:
Some of the hantaran



Quote:
Ezhan & Amar(my cousin's son)


Thursday, 1-May-2008 06:18 Email | Share | | Bookmark
Laksa Shack

 
 
 
View all 6 photos...
Petang semalam daddy took us to Melaka. We went to Melaka Mall (opposite Jusco). Memang plan nak pegi makan laksa kat laksa shack. Since mummy tak berapa ada selera nak makan nasi so daddy suggest kami pegi makan laksa petang tu. So petang tu I ordered Sarawak Laksa (I've taste it once before) meanwhile daddy ordered Johor laksa for him. Daddy bought hotdog for the kids at 1901 kiosk. Biasala budak berdua ni tak pandai makan laksa..The taste of the laksa..( I taste both.. ) was good. Tapi laksa sarawak yang my aunt buat tu lagi sedap rasanye my aunt used to stay at Miri before but now had transfered back to Ipoh .Pernah rasa laksa sarawak yang dia buat..tapi okay la laksa-laksa kat laksa shack tu next time boleh datang lagi



Lepas tu kami gerak ke Jusco pula..mummy nak cari present for my friend. She just delivered a new born baby boy. So sementara mummy cari baju untuk new born baby aunty Wati tu daddy took the kids to the Playland kat Jusco tu..bila mummy dah selesai semua I managed to snap a few pictures of my Erfan who enjoyed all the ride there. Daddy kata dah main satu nak naik yang lain pula..We left Jusco around 7 pm then stop by kat masjid area MITC for solat maghrib and reached our house aroun 8





Quote:
Look at Erfan facial expression


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net