Mummy of Ezhan,Erfan & Edriana

By: emy omar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 16-Mar-2009 10:46 Email | Share | Bookmark
Long Lost Post

 
 
 
 
Wah..lamanye saya membiarkan FP ni bersawang-sawang..saya ada je sekadar menghilangkan diri seketika kat FP ni tapi aktif kat blog..sibuk berbloging..saya sebenarnye tak leh nak maintain kedua2 nye dalam 1 masa..kekurangan masa..sorry ye kawan2
Ok entry kali ni saya nak cite pasal sikit perkembangan anak dara saya yang makin membesar tu..

EDRIANA SAMIHAH
Age 4 months ++ turning 5 months this becoming 28.
Dah mula meniarap
Dah pandai ketawa bila diagah..
Dah mengenal orang..*Susah tau orang lain nak ambik dia..sangat memilih orang*
Suka sangat bila time mandi..
Weight sekarang 4.1kg ni masa timbang the past 2 week
Still breastfeed lagi & sekali dengan formula milk..S26


Ok itu saje buat kali ni..kalau rajin-rajin jom lawat saya kat
http://mummyezhanerfan.blogspot.com/


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net